Cum sa-l dai pe Ponta castigator si el sa piarda cu 10%?

Sondajele romanesti iti pun o palarie pe ochi. Daca le lasi! Sondajele romanesti iti pun o palarie pe ochi. Daca le lasi!

Institutele romanesti de “sondare” s-au facut iar de ras!

Iata ce ziceau oligofrenii de “sociologi” romani, inainte de alegeri:

  • Ponta 55%
  • Iohannis 45%

Sa zici ca Ponta il bate pe Iohannis cu 10% diferenta si sa fie, in realitate, fix…invers…inseamna ca marja de eroare nu este de 2%. Nici de 20%. Este de 200%!

Cu o marja de eroare de 200%, nu te mai poti numi institut. Nu te mai poti numi sociolog. Nici macar ghicitor in cafea (ca pana si vrajitoarea Zambila “regina magiei albe”, are procente mai mari de succes la ghiceala).

Si stati, nu e prima chiftea pe care o dau “sociologii” romani. Prima a fost tot cu PSD-ul: cand l-au asigurat pe Adrian Nastase ca o sa-l bata pe Basescu, de o sa-i mearga fulgii, dupa care o sa aiba o viata imbelsugata, de presedinte mafiot pentru 100 de ani. Realitatea o stim cu totii: Nastase nu doar ca a pierdut alegerile, dar a si intrat la parnaie.

De doua ori!

Concluzii:

  1. In Romania nu se sondeaza opinia publica. Ci curul politicienilor (si buzunarul lor, fireste).
  2. Facultatea de Sociologie din Romania e un cacat (indiferent de universitate). Iar sociologii romani sunt produsul respectivului cacat (deci niste viermisori fecali fara creier – oxiuri, tenii, limbrici).
  3. Cand isi mai da ifose cineva ca e “sociolog” si ca lucreaza intr-un “institut de sondare”, scuipati-l in fata!

Fara jena. Ziceti ca v-a indemnat Giurgea!

Sursa: capitalismpepaine

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto