Conferințele BiblioZen: „Psihologia banilor”

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” (OMNOCON) invită publicul duminică, 5 martie 2017, începând cu orele 12.00, la Sala de lectură, la workshop-ul gratuit Psihologia banilor”, susținut de Lăcrămioara Cojocaru (psiholog clinician) și Luminița Dana Leonte (trainer și psiholog).

Deși cu toții folosim zilnic banii, puțini sunt cei care înțeleg cu adevărat esența și rolul banilor în viața noastră. În funcție de ce am auzit în mediul din care provenim, unii dintre noi cred că banii sunt „răi” sau chiar „ochiul dracului”. Alții spun că a-ți dori să ai mai mulţi bani nu este un lucru rău în sine și că important este cum îi obții și ce îți propui să faci cu ei.  La toate acestea mai putem adăuga și părerea economiștilor care ne învață că banii sunt un „echivalent general al valorii mărfurilor” sau că reprezintă doar un „mijloc de schimb și de plată”. Cine are dreptate și de ce? Pe cine să credem și ce să înțelegem? Sigur este faptul că, pentru a-i obţine la modul practic, este foarte util să înţelegem ce sunt cu adevărat banii şi cum „funcţionează” ei.

Despre tematica acestui workshop, psihologul Lăcrămioara Cojocaru spune că

Sunt întrebări și răspunsuri la care va invităm să reflectăm împreună, duminică, 5 martie 2017, de la orele 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi, Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.

Participarea la workshop este gratuită. Pentru o mai bună organizare a evenimentului, vă rugăm să vă înscrieți, completând formularul online disponibil la adresa http://evolutieintegrativa.ro/curs-gratuit-psihologia-banilor/.

Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto