Ateneu la Cafenea - Despre oameni și melci

Ateneu la Cafenea vă aduce săptămâna aceasta pe marile și micile ecrane din Cafeneaua Piața Unirii un film românesc bun, cu substanță și un comic de situație care descrețește frunți, unește puncte și crează conexiuni. O seară de vizionare în prezența unei atmosfere relaxante, pline de voie bună, care ne încarcă bateriile pentru săptămâna ce urmează.

Doamnelor și domnilor, seara de dumnică va fi cu și "Despre oameni și melci", un film în regia lui Tudor Giurgiu, o producție din anul 2012, marcantă pentru cinematografia românească prin felul în care redă trăirea personajelor și prin modul autentic în care prezintă anumite tipologii umane.

Dialoguri "priceless", umor subtil, cu amprentă, și actori absolut minunați: Andi Vasluianu, Dorel Vişan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu, renumitului actor francez Jean François Stevenin și fiul său, Robinson Stevenin. 

Ateneul la Cafenea, duminică, ora 19. Un proiect frumos și bine intenționat, inițiat de Cafeneaua Piața Unirii și Ateneul din Iași. 

Toate încasările din bilete vor fi donate Ateneului din Iași. Acestea vor fi folosite în modernizarea, acoperirea cheltuielilor și desfășurarea activităților pe care vi le propune acest spațiu cultural. 

Alătură-te mișcării pentru susținerea culturii si savureaz-o așa cum vrei tu! 

Prețul unui bilet este de 15 lei.
Biletele pot fi achiziționate de la Cafeneaua Piața Unirii.
Numărul de locuri este limitat.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto