Oficialii braşoveni lansează săgeţi către FC Botoşani

1472 times
Oficialii braşoveni lansează săgeţi către FC Botoşani Foto: monitorulbt.ro

Învins de FC Botoşani, în prima zi de Paşte, şi lăsat fără antrenorul pe care l-a girat, croatul Vjekoslav Lokica, directorul clubului FC Braşov, Constantin Zotta a găsit de cuviinţă să atace gruparea locală.

Acesta este de părere că eşecurile din meciul cu Botoşaniul au venit pe fondul unei căderi inexplicabile a jucătorilor braşoveni. "Pentru mine a fost o cădere inexplicabilă. În urmă cu o săptămână eram tari şi mari şi ne gândeam că, dacă nu am fi fost în insolvenţă, am fi putut juca în cupele europene. A venit meciul cu Ceahlăul, unul foarte prost, care a fost tratat cu mare uşurinţă. A urmat jocul cu FC Botoşani, în care eu spun că le-am fost superiori. Am întâlnit o echipă FC Botoşani mult mai slabă decât mă aşteptam, dar care ne-a învins. A venit, firesc, schimbarea antrenorului şi eu sunt convins că vom face un joc bun la Iaşi şi vom câştiga", a comentat Zotta.

Replica botoşănenilor a venit din partea tehnicianului Leo Grozavu, care i-a adus aminte că punctele au luat drumul Botoşaniului. "Eu nu vreau să intru în conflict cu nimeni. El e conducător, eu sunt antrenor. Ce pot să-i spun eu domnului Zotta? Au întâlnit o echipă slabă, dar care i-a bătut. Mulţumim domnule Zotta, avem trei puncte noi. Nu am făcut un joc fantastic, pentru că am întâlnit o echipă care are un joc foarte obstrucţionist, încâlcit, dar noi am evoluat în aşa fel încât să luăm puncte. Le-am şi spus jucătorilor că putem câştiga acel meci după minutul 70 şi am avut dreptate. Şi noi am jucat foarte bine cu Petrolul şi cu alte echipe şi nu am câştigat", a conchis Leo Grozavu.

Disputa dintre FC Braşov şi FC Botoşani a revenit grupării locale care s-a impus printr-un gol marcat de  Attila Hadnagy, în minutul 81.

Sursa: monitorulbt.ro

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto