Reghecampf ar putea reveni la Steaua. Care este condiţia pusă de antrenor

1828 times

Gigi Becali ar plănui înlocuirea antrenorului Costel Gâlcă de la Steaua după rezultatele nesatisfăcătoare din ultima vreme, iar printre favoriţii pentru post se numără Laurenţiu Reghecampf.

Becali l-ar fi contactat deja pe Reghecampf după ce acesta a plecat de la Al Hilal, transmite Digi Sport. Negocierile durează de câteva zile, iar antrenorul a pus o condiţie neaşteptată.

Pentru a semna, Reghecampf i-a cerut lui Becali plata celor 500.000 de euro pe care tehnicianul i-a achitat din propriul buzunar în vară, pentru a putea pleca de la Steaua. Banii i-au fost daţi de arabi, care i-au oprit suma din salariul plătit ulterior.

În urma contractului încheiat cu echipa arabă, Reghecampf a câştigat aproximativ 3 milioane de euro, dar o parte din bani au fost daţi echipei sale tehnice.

Reghecampf a primit şi o propunere din străinătate, el deplasându-se la începutul săptămânii alături de soţie la Londra, pentru negocieri.

Sursa: gandul.info

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto