Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Hilal! Înlocuitorul e un român

1133 times

"Al Hilal îi mulţumeşte lui Laurenţiu Reghecampf pentru perioadă petrecută pe banca echipei noastre", se arată în comunicat.

Laurenţiu Reghecampf, 39 de ani, a ajuns la Al Hilal în mai 2014 şi în cele 24 de meciuri a avut 13 victorii, 6 remize şi 5 înfrîngeri.

Înfrîngerile din finalele Cupei Prinţului şi Ligii Campionilor Asiei au fost decisive în luarea acestei decizii. În prezent, echipa ocupă locul 3 în Arabia Saudită, la 9 puncte de liderul Al Nasr.

Antrenorul mai avea 2 ani de contract, motiv pentru care şefii lui Al Hilal sînt nevoiţi să îl despăgubească cu 2,7 milioane de dolari.

Înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca lui Al Hilal este Ciprian Panait, cel care a colaborat cu fostul antrenor al Stelei la clubul saudit. Panait se ocupa pînă acum de pregătirea echipei olimpice, care nu este altceva decît formaţia secundă a clubului.

Fost antrenor secund la FC Vaslui şi Rapid, acesta a mai activat în trecut în zona arabă, fiind unul dintre principalii colaboratori ai lui Anghel Iordănescu în 2006, pe vremea când actualul director tehnic al FRF a lucrat la Al-Ain.

“Dacă se va decide ca Reghecampf să fie demis, eu, în calitatea mea de preşedinte la momentul sosirii sale la Hilal, îmi asum clauza de reziliere pe care clubul trebuie să i-o plătească lui Reghecampf”, a declarat ieri fostul preşedinte al clubului, Abdulrahman bin Musa'ad.

Sursa: gsp

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto