Reactie incredibila a lui Grigoras dupa infrangerea cu Ceahlaul

2274 times

Revenit la Tg. Jiu pe finalul sezonului trecut, Grigoras a avut timp sa-si cunoasca echipa. Sefii i-au impus ca obiectiv primele locuri in acest campionat.

Numai ca lucrurile n-au mers deloc bine pentru Pandurii, pana acum. Dupa egalul cu CSU Craiova, din prima etapa, echipa lui Grigoras a facut egal cu CFR si a pierdut cu Ceahlaul. Dupa al doilea meci pe teren propriu fara gol marcat pentru Pandurii, Grigoras s-a suparat rau. Spune ca a trait o rusine istorica in meciul cu Ceahlaul si n-a inteles nimic din jocul oamenilor lui.

"Nu stiu daca am suportat o astfel de rusine in cariera de antrenor. Am mai pierdut meciuri, dar un joc atat de slab n-am pomenit. Am fost o rusine in seara asta! Nici nu stiu de ce ne-am prezentat. Suntem o rusine pentru cei care ne-au urmarit. Am dezamagit ca atitudine, mentalitate, evolutie, tot!", a spus Grigoras.

Sursa: sport.ro

Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto