Iftime : “Când dai 10-11 galbene, pare un măcel că a fost la Botoşani şi nu a fost deloc aşa”

1973 times

În opinia sa, tactica aleasă de Leo Grozavu, cu apărare aglomerată, ruperi ale atacurilor giurgiuvenilor încă din faza incipientă şi contraatac, a fost cea mai nimerită deoarece, „cu Astra nu te iei la trântă, că Astra la fotbal ne bate”.

„Chiar nu știu ce se fac, că n-am mizat pe 1 – 0, am mizat pe 2 – 1. E adevărat că astăzi am fost norocoşi, cred şi ar trebui să mulţumim Domnului că astăzi s-au întors nişte ocazii ratate cu cei de la Gaz Metan, dar am muncit mult, cred că s-au stors de ultima picătură de energie şi asta este important şi frumos pentru noi. Numai că, în opinia mea, dacă cărăm mult pianul, îl stricăm. Deci azi am fost nişte cărăuşi de pian şi dacă îl ducem mult aşa şi îl bruscăm o să-l stricăm. Nu sunt de acord cu maniera de arbitraj pe care o are Tudor şi e dintotdeauna. Adică, atunci când un arbitru iese în evidenţă, este altceva decât fotbal. Fotbaliştii sunt cei care se exprimă pe teren, ei sunt actorii principali, trebuie să aplaudăm şi să îi fluierăm atunci când este cazul, dar când dai 10-11 galbene, pare un măcel că a fost la Botoşani şi nu a fost deloc aşa”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul echipei botoșănene.

Sursa: www.fcbotosani.ro

Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto