Preşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal, Michael van Praag, va candida la funcţia de preşedinte al FIFA

938 times

Preşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal (KNVB), Michael van Praag, a anunţat, luni, că va candida la funcţia de preşedinte al FIFA, la alegerile din 29 mai, de la Zurich.

"Scrisoarea oficială va fi trimisă marţi la sediul FIFA de la Zurich, însoţită de cinci declaraţii din partea federaţiiilor naţionale care susţin candidatura lui Van Praag", a anunţat KNVB într-un comunicat.

Citat în comunicat, Van Praag a afirmat că este "foarte îngrijorat în legătură cu FIFA şi toată lumea ştie acest lucru".

"Este timpul ca lucrurile să revină la normal în această organizaţie şi să se concentreze din nou pe fotbal", a declarat el, afirmând că a aşteptat în zadar ca un alt "candidat credibil" să se prezinte.

Depunerea candidaturilor are loc până la 29 ianuarie. Alegerilor vor avea loc la 29 mai, iar elveţianul Joseph Blatter, în funcţie din 1998, este marele favorit.

Ceilalţi candidaţi sunt francezii Jérôme Champagne şi David Ginola şi prinţul iordanian Ali bin Al Hussein.

Sursa: mediafax

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto