Stefanescu si Popadiuc s-au intors accidentati de la lot

776 times

Catalin Stefanescu si Doru Popadiuc au incheiat joi actiunea cu lotul national de tineret al Romaniei, dupa ce elevii lui Viorel Moldovan au invins miercuri seara selectionata similara a Albaniei. Scorul partidei de la Buzau a fost 3-1, iar minute pe teren a prins doar Stefanescu (foto).

Ambii au revenit acasa din cauza unor probleme medicale. Stefanescu, cel care a intrat in minutul 67 al disputei, a acuzat dureri la muschii inghinali, iar ieri i s-a spus de catre medici ca trebuie sa urmeze un tratament de citeva zile la coloana vetebrala, o problema a acesteia ducind la durerile amintite. Mihai Ionescu, antrenor secund al formatiei pietrene, sustine ca fotbalistul a intrat bine in joc, s-a implicat si a avut atitudine buna, fiind util si atunci cind mingea a ajuns in posesia sa.
„N-am avut emotii la momentul intrarii pe teren pentru ca am destule meciuri jucate in Liga 1 si am mai evoluat pentru nationala U19 contra Suediei, pe care am invins-o. Pina la urma am jucat impotriva Albaniei. Daca jucam cu Spania sau Germania, poate ca aveam emotii, asa n-a fost cazul. Mi-a placut atmosfera, mi-a placut sa joc pentru nationala si imi doresc sa ma intorc la lot. Acum vin acasa pentru a-mi rezolva problemele medicale si sa ma pregatesc alaturi de colegi pentru ca ne asteapta meciuri grele in campionat. Am mai simtit dureri la muschii inghinali si inaintea meciului cu FC Botosani, dar totul s-a rezolvat si am putut juca. Am incredere ca voi fi bine repede“, a declarat Catalin Stefanescu.

Doru Popadiuc n-a prins banca de rezerve in partida cu Albania din cauza unei intinderi mulsculare. Astfel, si extrema dreapta a Ceahlaul s-a intors ieri acasa.

Romania U21 mai are de jucat un meci amical cu ocazia actualei pauze competitionale din Europa, partida fiind in compania Macedoniei, la Skopje, pe 13 octombrie.

Sursa: sportneamt

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto