Udrea, pe Facebook: În perioada următoare voi desemna un purtător de cuvânt

1080 times

Elena Udrea spune, într-o postare pe Facebook, că în perioada următoare va desemna un purtător de cuvânt care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele sale de vedere pe alte subiecte decât cele juridice, de care se ocupă avocaţii.

Udrea menţionează în postarea pe contul său de Facebook că vrea să facă unele clarificări, deoarece a văzut că "există anumite nedumeriri" legate de comunicarea sa publică din ultima perioadă.

"Sunt «tocată» sistematic în presă şi acest asalt asupra mea are ca rezultat creşterea presiunii asupra magistraţilor şi impunerea unei imagini publice de vinovăţie, care apoi se transformă în argumente pentru acuzatori. De aceea, înţeleg să mă apăr comunicând activ, pentru a se auzi şi varianta apărării", scrie ea.

Elena Udrea spune că va respecta toate condiţiile legale şi nu va vorbi, cum nu a făcut-o nici până acum, în vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate în dosare.

"Mesajele pe care le vedeţi pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare şi sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, în mod legal, precum toţi ceilalţi care se află în arest. În perioada următoare, voi desemna un purtător de cuvânt pentru mine care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocaţii", mai notează ea.

 

 

Udrea susţine totodată că a văzut "că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare" între ea şi Dorin Cocoş.

"Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelaşi avocat ar putea să reprezinte două persoane, dar, pentru a nu lăsa loc de speculaţii, precizez că nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Brânză", adaugă ea.

Elena Udrea se află în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Microsoft.

 

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto