Premierul britanic nu exclude mărirea impozitelor

Sigură de victorie în alegerile anticipate din 8 iunie, premierul britanic Theresa May a refuzat să excludă posibilitatea majorării impozitelor. Un sondaj Comres publicat de „Sunday Mirror” arată că Partidul Conservator, de guvernământ, poate conta pe 50% din voturi, în timp ce principala formaţiune de opoziţie, Partidul Laburist, are 25%, transmite Reuters. Conservatorii sunt în creştere cu 4% faţă de săptămâna trecută şi la cel mai ridicat nivel într-un sondaj Comres, din 1991.

Decizia surprinzătoare a prim-ministrului de a convoca alegeri anticipate a adus însă în actualitate întrebări presante, cum ar fi pensiile, fiscalitatea şi ajutoarele pentru străinătate. Ministrul de Finanţe, Philip Hammond, afirma că promisiunile fiscale din campania electorală din 2015 i-au limitat posibilităţile de gestionare a economiei. El a părut că deschide astfel calea spre o mărire a impozitelor.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto