Investiţie de 12,5 milioane de euro la LTG 2 de la ArcelorMittal Galați

Administrația combinatului ArcelorMittal Galaţi a pus în funcţiune şi a adus în parametri noua Maşină de Planat la Cald de la Laminorul de Tablă Groasă nr. 2 (LTG 2), în urma unei investiţii în valoare de 12,5 milioane de euro. Proiectul face parte dintr-un program extins de îmbunătăţiri tehnice ce se desfăşoară în prezent în cadrul LTG 2 şi la Oţelărie.

„Această investiţie consolidează poziţia noastră pe piaţa tablei groase, întrucât putem acum livra produse noi şi mai bune, cu servicii îmbunătăţite pentru clienţi”, a declarat directorul general al combinatului, Bruno Ribo.

Maşina de Planat la Cald – furnizată de Danieli – asigură producerea unei game mai variate de grosimi şi calităţi pentru tabla groasă utilizată în aplicaţii precum conductele de fluide energetice, nave şi construcţii metalice, fiind cu 80% mai puternică în comparație cu vechea mașină şi având un grad mai înalt de automatizare.

Proiectul şi lucrările de construcţie au fost desfăşurate fără întreruperi ale fluxului de producţie şi fără incidente de securitate şi sănătate în muncă.

Sursa: presagalati.ro

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto