Noi atacuri în stil mafiot la Flămânzi

Noi atacuri în stil mafiot la Flămânzi Foto: monitorulbt.ro

Maşina unei firme de servicii funerare administrată de soţia unui poliţist a fost vandalizată, în noaptea de marţi spre miercuri, în centrul oraşului Flămânzi.

Maşina, un Mercedes folosit la transporturi funerare, era parcată în faţa sediului societăţii şi a fost vopsită cu spray-uri pe parbriz şi geamurile laterale din partea stângă. Administratorul societăţii, Luminiţa Florentina H., a sesizat autorităţile, cazul fiind preluat de Poliţia oraşului Flămânzi. „Cercetările au fost iniţiate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, fiind stabilit şi un cerc de suspecţi”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Anchetatorii au solicitat Primăriei Flămânzi imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă. Incidentul survine la puţin timp după ce un panou publicitar al aceleiaşi firme, montat în faţa sediului din Flămânzi, a fost distrus de persoane necunoscute.

Cazurile nu sunt singulare. Anul trecut, o clădire cu trei etaje din Flămânzi, care adăposteşte un club, o sală de ceremonii şi o pizzerie aparţinând omului de afaceri Sorin Ţapu, a fost incendiată, iar la numai două zile două autoturisme Audi, parcate în faţa locuinţei acestuia, au fost incendiate şi ele. Atacurile au început de fapt în august 2012, când acelaşi om de afaceri a fost bătut în sediu şi băgat în spital. În fiecare dintre aceste situaţii poliţiştii au iniţiat o serie de cercetări, însă autorii nu au fost prinşi.

 

Sursa: monitorulbt

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto