Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa asistă la al treilea meci din Cupa Davis de la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa asistă, sâmbătă după-amiază, la Sibiu, la cel de-al treilea meci din întâlnirea de Cupa Davis România - Israel, fiind întâmpinaţi la sosirea la Sala Transilvania de viceprimarul Virgil Popa şi de Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al şefului statului.

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au ajuns, sâmbătă, în jurul orei 15.00, la Sala Transilvania din Sibiu, unde are loc al treilea meci din întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Israel, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi au fost aduşi cu maşina până în faţa intrării oficiale a sălii, unde au fost întâmpinaţi de viceprimarul Sibiului Virgil Popa (PNL) şi de Marius Vecerdea, antrenorul personal de tenis al şefului statului.

Vecerdea i-a oferit lui Carmen Iohannis un buchet de flori, după care au intrat cu toţii în Sala Transilvania, fără ca şeful statului să facă declaraţii jurnaliştilor prezenţi.

Preşedintele şi soţia sa asistă la meci dintr-o lojă aflată în imediata apropiere a terenului, în timp ce în loja din dreapta se află fostul tenismen Ilie Năstase, iar în cea din stânga, viceprimarul Virgil Popa.

În timpul intonării imnului României, preşedintele Iohannis a ţinut mâna dreaptă la inimă.

În cel de-al treilea meci al întâlnirii, Horia Tecău şi Florin Mergea joacă împotriva lui Edan Leshem şi Bar Tzuf Botzer.

Carmen Iohannis a asistat, vineri, la primul meci din întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Israel, câştigată de tenismenul Adrian Ungur în faţa lui Bar Tzuf Botzer, în Sala Transilvania din Sibiu.

Marius Copil, locul 168 ATP, l-a învins, tot vineri, în Sala Transilvania din Sibiu, cu scorul de 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2, pe Dudi Sela, locul 108 ATP, în a doua partidă a întâlnirii România - Israel, din cadrul turului I al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

În urma acestui meci, care a durat aproape trei ore, România conduce cu scorul de 2-0 şi mai are nevoie de un singur punct din ultimele trei întâlniri, pentru a accede în faza următoare a competiţiei. Partida de dublu are loc sâmbătă, iar ultimele două meciuri de simplu se vor desfăşura duminică, de la ora 13.00.

La începutul lunii februarie, şeful statului a asistat, la Galaţi, la meciul Simonei Halep împotriva sportivei spaniole Silvia Soler-Espinosa, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Klaus Iohannis obişnuieşte să joace tenis, în 2012 el apărând jucând tenis în biroul său de la Primăria Sibiu, într-un spot de promovare a unui turneu de tenis desfăşurat la Sibiu, el spunând atunci că iniţiativa i s-a părut "suficient de notabilă" pentru a o promova.

Sursa: gandul.info

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

logo tele moldova

Postul de Televiziune Tele Moldova Plus indeplineste toate caracteristicile sirigorile unui post de televiziune regional avand licenta prin satelit nr.S-TV 306 din 30 iulie 2013 si licenta TV-C 667 din 7 martie 2013.

Populare

Recent Comentate

Galerie Foto